CURRENTLY AVAILABLE

Actualizado 31 de AGOSTO 2021; 13:11 HRS.

Select ID to view profile

IDID-22-577
Type of coffeeCONVENTIONAL - WASHED
RegionPLUMA - JUQUILA
CommunitySANTIAGO YAITEPEC, SIERRA SUR, PLUMA-JUQUILA
Humidity10.1%
Water activity.5
ProfileFRUTAL, CÍTRICO, FRUTAS SECAS, MORAS, PINEAPPLE, CÍTRICO, LIMA, TORONJA, FRUTAL, MANZANA ROJA, MANGO, CIRUELA, FRESA, FRAMBUESA, UVA, AVELLANA, NUEZ, CHOCOLATE OSCURO, CHOCOLATE AMARGO, PROLONGADO, ESTRUCTURADO, RADIANT, VIBRANTE, ALMIBARADO, LLENO, VIGOROSO, COMPLEJO, JUGOSO
Score84.75
69 kg bags available for export11
CommentsSOLD
Ir arriba

Request samples

Please fill out the application form to contact you.

sOLICITAR PRODUCTO

CAÑADA

Notes: Intense, sweet, citrus, red fruits, cherry, yellow fruits, caramel, vanilla, mild spicy.

¡We want to build alliances with you!

Elochixtlán de flores magón

SIERRA NORTE

Notes: Intense, sweet, vanilla, bitter chocolate, spicy, caramel.

We preserve the ecosystem of the regions Let's take care of the environment!

SIERRA SUR PLUMA PUTLA

Notes: Intense, sweet, citrus, red fruits, cherry, yellow fruits, caramel, dark chocolate, amaretto.

Do you want to be our accomplice in a socially fair job?

SIERRA SUR PLUMA JUQUILA

Notes: Intense, sweet, vanilla, bitter chocolate, spicy, caramel.

Let's be responsible partners and enjoy a good coffee

SIERRA SUR PLUMA

Notes: Intense, sweet, citrus, yellow fruits, cherry, vanilla, medium long, caramel, dark chocolate. Origin: Ozolotepec region, Loxicha region and Coatlán region.

Let's support the fair price, sustainability and constant improvement of producers.

MIXTECA

Notes: Intense, sweet, citrus, red fruits, cherry, yellow fruits, caramel, vanilla, mild spicy.

Working together we will make coffee communities have a better life

PREGUNTAS FRECUENTES

¿Cómo solicitar un catálogo de muestras?

Para solicitar muestras por favor rellene nuestro formulario de contacto.

how to do business with us?

How do we guarantee the quality of the coffee?

Los puntajes que se le otorgan a nuestro café están dados por catadores profesionales, los cuales están avalados por la certificación Q. Ésta es una equiparación internacional entre la forma de degustar café en un lugar y en otro.

¿Qué se necesita para ser un productor de Galguera Gómez?

Para ser un productor de Galguera Gómez, preferentemente se debe poseer producto de origen pluma, así como una buena calidad y cuidado en el grano.

Santos Reyes Nopala (Finca La Hamaca)

Putla de Guerrero

Eloxochitlán de Flores Magón

Peñas Negras, Juquila